divendres, 20 de desembre del 2013

L'Estació Nàutica presenta resultats en Assemblea General

El dimecres 18 de desembre es va portar a terme la tradicional Assemblea General de socis de l'Estació Nàutica. Com és habitual, es van valorar els resultats obtinguts durant l'any, que han estat força satisfactoris. L'Estació Nàutica ha augmentat en un 52,7% el nombre de turistes que han reservat serveis a través de la seva central de reserves. Aquestes reserves han tingut un impacte directe a les empreses associades de 176.428€, un 13% més que l'any anterior, una tendència ascendent que no ha parat des del primer any de vida de l'entitat, el 2009.

També es va destacar la rellevant plataforma de difusió que suposa l'Estació Nàutica, fent un repàs de la gran varietat d'accions promocionals, entre les quals destaquen la presència a les principals fires internacionals i la captació d'operadors estrangers.


Una de les principals novetats de l'assemblea, fou l'aprovació d'una nova figura en els seus estatuts, la presidència honorífica. Aquesta figura anirà lligada a l'alcaldia que governi la ciutat, un gest que vol reconèixer la importància de la col·laboració público-privada i el suport que l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita dóna als empresaris per continuar desenvolupant el sector turístic. El Sr. Joan Martín Masdéu, alcalde de la ciutat, serà doncs el primer president honorífic de la història de l'entitat.

La nova oficina de turisme, situada al Parc de Garbí, on l'Estació Nàutica té la seva nova ubicació, també fou una de les notícies més aplaudides per part dels empresaris turístics, ja que així s'aprofiten sinèrgies entre els empresaris i l'administració local per donar un servei més eficient als visitants.

El president, Sr. Joan Manuel Barberà, va agrair als més de quaranta assistents la seva participació activa, així com al regidor de turisme, Sr. Lluís Granero, la seva implicació i suport per fer que projectes com aquest aportin noves fonts d'ingressos i generació de riquesa al territori.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada