dijous, 5 de desembre del 2013

L’Estació Nàutica oferirà xecs d’experiències per Nadal


L’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita ha preparat una campanya per apropar les activitats nàutiques a la població i oferir la possibilitat de regalar experiències pròpies del territori. Es tracta de dos xecs, el Silver per valor de 35€ i el Gold per valor de 49€ que es podran bescanviar durant tot l’any 2014. D’aquesta manera l’entitat vol aportar una nova oferta i alhora promocionar les activitats nàutiques, així com també les gastronòmiques i culturals dels seus associats.

Pel que fa al funcionament dels Xecs, l’Estació Nàutica farà arribar un xec personalitzat a la persona que compri l’experiència. El client podrà regalar aquest xec a la persona que desitgi i tindrà dret a bescanviar-lo durant l’any 2014, per tal de fer l’activitat en les dates desitjades.

Pel que fa a les activitats incloses, el Xec Gold de 49€ inclou des de sortides en veler de 3h amb pica pica a la Badia dels Alfacs, un curs d’iniciació al Kitesurf, al Windsurf o a la Vela lleugera, o bé un lloguer d’embarcació a motor de 15cv durant 1 hora. Pels qui prefereixin la gastronomia, es pot optar per un àpat romàntic per a dos persones, i per als que vulguin descobrir els principals atractius culturals del territori, un pack cultural i gastronòmic Terres de l'Ebre. Aquest inclou una visita guiada a l’Abric I i Pintures Rupestres Ulldecona i el seu Centre d’ Interpretació, la visita al Moli de Rafelet amb obsequi, l’entrada al Centre d’Interpretació Apícola Mel Muria amb sortida apícola, el Museu de la Pauma de Mas de Barberans, la visita a la Catedral de Tortosa i a MónNatura Delta, així com la visita als Centres dels Espais Batalla de l’Ebre (5 centres).


El Xec Silver, que té un valor de 35€, inclou també experiències com ara un curs d’iniciació al Wakeboard, un curs de paddle surf, el descens de barrancs al parc Natural dels Ports (barranc de Canaletes), o bé d’un lloguer de caiac doble durant tot el dia per la Badia dels Alfacs.

L’objectiu per tant, no només se centra en incrementar les vendes fora de temporada sinó oferir propostes de valor als visitants. El regal d’experiències ha cobrat força en els últims anys, sobretot des de l’eclosió de les caixes d’experiències. Amb aquesta iniciativa l’Estació Nàutica pretén oferir i reivindicar les activitats pròpies del territori i potenciar noves estades a partir del format regal d’experiències.

Per més informació i reserves: 977 101010 o bé al correu electrònic info@enlarapita.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada