dimecres, 3 de juliol del 2013

BONS RESULTATS DEL MARIDATGE FESTA DEL MAR-COPA D’ESPANYA DE KITESURF



El cap de setmana del 25 i 26 de maig ha tingut lloc a Sant Carles de la Ràpita la Copa d’Espanya de Kitesurf i la Festa del Mar-Jornades de Portes Obertes de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre. En aquesta ocasió, els millors esportistes de l’Estat en la modalitat de Race han estat presents a Sant Carles de la Ràpita.

La Copa d’Espanya de Kitesurf, en la modalitat Race, ha estat resolta en un total de 7 proves que han tingut lloc aquest cap de setmana. El guanyador ha estat el murcià Pedro Garijo, el qual va destacar les característiques de la Badia i la bona organització de l’esdeveniment. 

L’Associació de Kiters del Delta va animar l’acte a la mateixa platja de Garbí amb el campionat de BMX, Scooters i Skate, on el públic més jove va poder gaudir d’aquests esports.

En el marc de la Festa del Mar, durant el cap de setmana es va poder aprendre a fer paddlesurf, kitesurf, practicar caiac i la vela lleugera, el lloguer d’embarcacions sense necessitat de titulació, el wakeboard o les sortides en veler, entre altres. 

En la Festa del Mar va destacar la III Travessia pel Medi Ambient a la Badia dels Alfacs, una sortida popular a la Punta de la Banya, en la qual van participar una setantena de persones entre caiac, vela, pàdel, embarcacions autoguiades i velers. La travessia va finalitzar amb una degustació de musclos “Avi Agustí”.

El campionat es pot seguir a posteriori, ja que tots els participants han estat dotats d’un aparell GPS que ha permès fer el seguiment de la cursa en línia, gràcies al suport de Tracemyway.com. La repetició es pot veure a la web www.enlarapita.com

L’Equip d’Esdeveniments Nàutics, capitanejat per l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita  amb les seves Regidories de Turisme i d’Esports i l’Estació Nàutica, Club Nàutic Sant Carles, Federació Catalana de Vela i Associació de Kiters del Delta.

Sant Carles de la Ràpita, 27 de maig de 2013




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada