dimarts, 21 de maig del 2013

Èxit del Campionat de Catalunya de Windsurf a Sant Carles de la Ràpita



Els dies 18 i 19 de maig ha tingut lloc a Sant Carles de la Ràpita el Circuit Català de Funboard Windsurf, i la bona fama de la zona no ha decebut. El vent va fer acte de presència en la segona jornada de la regata amb una mitja de 15 nusos, suficients per poder fer mànigues. Sant Carles de la Ràpita va demostrar la seva capacitat organitzativa i experiència en esdeveniments esportius tal i com darrerament s’està dient en el món de la vela.

Es van realitzar dos quadres d’eliminatòries complertes en que l’experimentat eslalomier Ramon Pastor (CAT-72 / )tabou, Gaastra) les va guanyar. Màrius Solà (E-79 / JP, NP) que s’està adaptant al material del seu nou patrocinador de veles Neil Pryde y taules JP Australia ha començat la temporada amb una segona posició. La revelació de la regata ha estat el juvenil, de només 15 anys, Marc Paré (CAT-334 / Rrd, Simmer) de Manlleu que amb un cinquè i un tercer ha assolit la tercera posició, empatat amb en Jeume Juncà (E-73) i amb Joaquím Rodés (E-32) a punts. Els podis de les diferents categories han estat, en màsters Solà, Juncà i Rodés, en fèmines Aida Macià (CAT-85 / Simmer), Camina Boter (CAT-154 / Simmer) i Montse Collado (E-227).

L’organització de l’esdeveniment a Sant Carles, malgrat ser el primer en una regata de Funboard, va ser perfecte tant en terra com mar, i la flota així ho ha avalat sol·licitant una nova prova al 2014. Actualment el CN Sant Carles de la Ràpita en col·laboració amb les regidories de Turisme i Esports de l’Ajuntament, l’Estació Nàutica i Esports de la Generalitat estant convertint la zona en el centre nàutic del Delta.

Circuit Català de Funboard (Windsurf)
El Campió del Circuit és el regatista que més punts aconsegueix al llarg de l’any, es la general de les modalitats disputades (Ones, Freestyle i Eslàlom) i per a cada una de las categories (absoluta, juvenil, màster, gran màster y fèmines). Las regates del CCF 2013 que seguiran, Castelldefels, Sant Pere Pescador, Malgrat de Mar, Cabrera, Badalona, Torroella de Montgrí i Sitges. Més informació del CCF a la web de la associació www.windsurfcat.com

Sant Carles de la Ràpita, 19 de maig 2013


Fotos: Josep Piña




 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada