dijous, 25 d’abril del 2013

L’Oficina de Turisme de la Ràpita i L’Estació Nàutica es promocionen al SITC



La Regidoria de Turisme i l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre van  estar presents al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), on es van presentar els nous productes experiencials que es comercialitzaran a partir d’aquest any. A més, es va participar al Workshop Interclubs, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, i es va estar present als mostrador de les Estacions Nàutiques de Catalunya i al del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona-Terres de l’Ebre.

L’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita – Delta de l’Ebre va presentar  el nou catàleg de productes experiencials en el marc de la presentació a la premsa organitzada per l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques, a la qual van assistir una quinzena de mitjans de comunicació. En aquesta presentació, es van destacar els productes turístics que es comercialitzen per l’Estació Nàutica: activitats aquàtiques, terrestres, allotjaments, restaurants, visites culturals, i serveis complementaris. També es va destacar especialment l’organització del calendari d’esdeveniments nàutics de Sant Carles de la Ràpita.

Paral·lelament, es va assistir al Workshop Interclubs, una trobada empresarial entre tots els membres dels clubs de turisme de l’Agència Catalana de Turisme, per tal de fomentar el networking i la creació d’aliances comercials.

D’altra banda, cal destacar la presència als taulells de l’estand de Catalunya, on la Ràpita hi va estar present durant els dies de la fira. Uns mostradors en un espai privilegiat, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (participant conjuntament amb altres poblacions de les Terres de l’Ebre incloses en el conveni per a l’assistència a fires), i d’altra banda presents al mostrador de les Estacions Nàutiques Catalanes, que disposaren d’un espai propi.


Sant Carles de la Ràpita, 25 d’abril de 2013


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada