dimarts, 16 d’abril del 2013

EL II CAMPIONAT DE CATALUNYA DE KITESURF A SANT CARLES DE LA RÀPITA ES SUPERA I INTRODUEIX EL GEOPOSICIONAMENT




El Campionat de Catalunya  de Kitesurf, que ha tingut lloc a Sant Carles de la Ràpita els dies 13 I 14 d’abril, ha finalitzat amb un augment de participants respecte el passat any. El guanyador en la modalitat Race ha estat l’actual campió Espanya, Pedro Garijo. Aquesta competició és la primera que organitza el Grup d’Esdeveniments Nàutics Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre i la primera que es pot seguir online a través del geoposicionament dels navegants


Aquest cap de setmana ha estat d’especial interès per a la promoció del kitesurf a les Terres de l’Ebre. Per segon any, s’ha portat a terme el Campionat de Catalunya de Kitesurf, amb prova puntuable a Sant Carles de la Ràpita. La platja de Garbí ha estat el marc d’una competició que ha acollit a professionals d’aquest esport.


Pel que fa a la modalitat Race (fent un símil es podria comparar amb la Fórmula 1 d’aquest esport), puntuable per al campionat de Catalunya el guanyador fou el murcià Pedro Garijo. També cal destacar la presència femenina de Núria Gomà (actual campiona Estatal), i la del participant local, Ignacio López-Chicheri.



Com a novetat, enguany s’ha incorporat un sistema de geoposicionament per seguir la competició online. Cada participant s’ha dotat d’un aparell gps que ha permès seguir per internet (a la web de l’Estació Nàutica, per exemple) l’evolució de la competició. Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de www.tracemyway.com, encarregats de portar-ho a terme.



Paral·lelament al Campionat de Catalunya de Kitesurf es varen realitzar altres activitats com ara el campionat de Paddle Surf, el Campionat d’Skate, scooter, i de bicicletes BMX.



Els organitzadors de l’esdeveniment, l’Associació de Kiters del Delta, així com els  principals col·laboradors: Federeació Catalana de Vela, Club Nàutic de Sant Carles de la Ràpita, Regidories d’Esports i Turisme, i l’Estació Nàutica es mostren satisfets i esperançats sobre el futur d’aquest esport, que està posicionant Sant Carles de la Ràpita com un dels millors llocs de l’Estat per practicar Kitesurf.





Sant Carles de la Ràpita, 14 d’abril de 2013



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada