dimarts, 26 de març del 2013

L’Estació Nàutica, compromesa amb el medi ambient


El passat divendres 22 de març va tenir lloc la tradicional plantada d’arbres de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre. L’activitat es va realitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita, Ports de la Generalitat, i amb la participació dels alumnes de batxillerat de l’IES Alfacs. L’activitat va posar de manifest la necessitat de conservar els nostres espais naturals i va coincidir amb el Dia Mundial de l’Aigua.

Com cada any, els empresaris turístics de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre fan visible el seu compromís amb el medi ambient a través de la tradicional plantada d’arbres.

Aquest gest té la voluntat de reivindicar la importància dels espais naturals i de la natura ja que suposa el principal teló de fons de l’activitat turística al Delta. Alhora, pretén ser una acció d’educació ambiental per a les noves generacions. Per aquest motiu foren els alumnes de batxillerat de l’IES Alfacs els encarregats de participar en la plantada. Seguidament, es va realitzar una activitat de divulgació ambiental per als mateixos, posant de relleu els diferents ecosistemes i espècies amenaçades del nostre entorn. 

Els empresaris es mostren preocupats per la conservació i manteniment dels espais naturals, per la qual cosa en la última assemblea de l’entitat es va aprovar organitzar una neteja de platges de la Punta de la Banya en el marc de la Festa del Mar, que tindrà lloc el 15 i 16 de juny d’enguany.

Sant Carles de la Ràpita, 22 de març 2013



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada